Курс предузетништва

У циљу повезивања теоријских и практичних знања, Висока школа струковних студија у Аранђеловцу организује Курс предузетништва за све заинтересоване студенте. Ова врста едукације осмишљена је као једна од могућности за стицање предузетничких знања и подстицања креативности младих људи, што је од суштинског значаја за развој и унапређење иновација. Уједно, спој идеја и

Start

27. фебруар 2018. - 00:00

End

У циљу повезивања теоријских и практичних знања, Висока школа струковних студија у Аранђеловцу организује Курс предузетништва за све заинтересоване студенте. Ова врста едукације осмишљена је као једна од могућности за стицање предузетничких знања и подстицања креативности младих људи, што је од суштинског значаја за развој и унапређење иновација. Уједно, спој идеја и иновација, заправо је само увертира за покретање и развој малог бизниса. Развој предузетничког бизниса значи самозапошљавање за власника, али и нова радна места.

У оквиру вишедневног курса, студенти ВШАР стичу могућност да се оспособе како би осмислили свој посао којим би се могли бавити након завршене Високе школе. Један од актуелних модела који би студентима ВШАР био пријемчив и определио их ка сопственом бизнису, заправо је модел пословања који се примењује у земљама ЕУ, што ће овој Школи и њеним студентима бити омогућено разменом различитих искустава која би могла да олакшају будуће пословање.

Курс предузетништва почиње 6. марта и трајаће до 9. марта 2018. године у Амфитеатру ВШАР, и то: у уторак 6. марта од 9 – 13 часова; среда 7. март од 11 – 13 часова; четвртак 8. март од 9 – 13 часова и у петак 9. марта 2018. године  од 9 – 11 часова у учионици број 1.

Предавач је др Јаћим Јаћимовић, кандидат MBA у домену предузетништва који је један од лидера компаније ABB – Zurich Аrea у Швајцарској. Битно је истаћи да ова светска компанија има обавезу одржавања курсева из поменуте области у било којој школи у свету која има акредитоване студијске програме који се баве Предузетништвом и Економијом, а г. Јаћимовић.