Посета Опленцу и Винарији Александровић

Менаџмент у туризму и угоститељству јесте савремени студијски програм Високе школе струковних студија у Аранђеловцу, који уз предмете из области менаџмента, организације, предузетништва и економије чине и предмети из области уметности, што га сврстава у најатрактивније студијске програме. Програм представља мултидисциплинарно поље изучавања, које пружа одличну базу знања, те је

Start

24. новембар 2017. - 00:00

End

Менаџмент у туризму и угоститељству јесте савремени студијски програм Високе школе струковних студија у Аранђеловцу, који уз предмете из области менаџмента, организације, предузетништва и економије чине и предмети из области уметности, што га сврстава у најатрактивније студијске програме.

Програм представља мултидисциплинарно поље изучавања, које пружа одличну базу знања, те је из тог разлога програм и План рада из предмета “Традиционални занати” подељен на уметничко и традиционално занатство, народну радиност, традиционалне услуге и нематеријално традиционално богатство као део туристичке понуде.

Како би све то у практичном смислу било обједињено на својеврстан начин, у понедељак 20. новембра 2017.године уприличен је обилазак студената Школе нашим локалним ризницама које се налазе у непосредној близини Аранђеловца.