У посети Народној скупштини Републике Србије

Студијски програми Високе школе струковних студија у Аранђеловцу прилагођени су интересовањима студената и захтевима тржишта, те представљају и идеалну прилику за нови корак у личном развоју. Основни студијски програми креирани су тако да пруже чврсту основу за даљи развој образовања студената у оквиру обавезних предавања и вежби које се у

Start

4. децембар 2017. - 00:00

End

Студијски програми Високе школе струковних студија у Аранђеловцу прилагођени су интересовањима студената и захтевима тржишта, те представљају и идеалну прилику за нови корак у личном развоју. Основни студијски програми креирани су тако да пруже чврсту основу за даљи развој образовања студената у оквиру обавезних предавања и вежби које се у Школи реализују.

Управо из тих разлога, студенти су били у посети Дому Народне скупштине Републике Србије, у оквиру обавезног предмета Социологија савременог друштва. Током једносатног обиласка врховног представничког тела и носиоца уставнотворне и законодавне власти Србије, студенти су имали могућност да се упознају са историjским чињеницама које говоре о овом јединственом здању, њенoм значају у културолошком смислу, структуром и начином организације рада и функционисања Парламента једне савремене државе.

Током посете, студентима  је указано и на процедуру којом се предлажу и усвајају Закони, као и појединости законодавног поступка.