EDIT 2018

Директор Сектора за стручно усавршавање Ауто-мото савеза Србије, Дарко Петровић, одржао је студентима студијских програма Друмски саобраћај и Привредно инжењерство стручно предавање на тему ДОПРИНОС ВОЗИЛА РИЗИЦИМА У САОБРАЋАЈУ – СТАЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ. Студенти су од стране експерта имали прилике да се упознају са најзначајнијим аспектима који

Start

End

Директор Сектора за стручно усавршавање Ауто-мото савеза Србије, Дарко Петровић, одржао је студентима студијских програма Друмски саобраћај и Привредно инжењерство стручно предавање на тему ДОПРИНОС ВОЗИЛА РИЗИЦИМА У САОБРАЋАЈУ – СТАЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ.

Студенти су од стране експерта имали прилике да се упознају са најзначајнијим аспектима који утичу на безбедност саобраћаја и колики је допринос возила ризику у саобраћају.

Представљени су показатељи оцене безбедности саобраћаја према најновијим подацима. Предавање је било значајно у погледу стручног усавршавања студената, који су активно учествовали у дискусији и предлагали идеје за смањење броја саобраћајних незгода.