Златна медаља за квалитет

Комисија у чијем саставу су били еминентни академици, из Србије, Аустрије и осталих земаља и окружења, а у конкуренцији високих и виших школа и академија струковних студија из Србије и региона, Високу техничку школу струковних студија у Крагујевцу наградила је златном медаљом за квалитет у високом образовању у категорији струковних

Start

End

Комисија у чијем саставу су били еминентни академици, из Србије, Аустрије и осталих земаља и окружења, а у конкуренцији високих и виших школа и академија струковних студија из Србије и региона, Високу техничку школу струковних студија у Крагујевцу наградила је златном медаљом за квалитет у високом образовању у категорији струковних студија.

Поред Високе техничке школе у Крагујевцу, добитник златне медаље за квалитет у високом образовању у категорији академских студија добио је Факултет техничких наука (ФТН) у Новом Саду. Приликом образложења избора за награду председник жирија, проф. др Радован Пејановић истакао је да је жири поред традиције у квалитету наставног процеса и компетенција које стичу студенти у овим институцијама, узео у обзир и допринос које ове високошколске институције дају у развоју друштва, а пре свега ИТ сектора, не само код нас, већ и шире у региону.

Такође, проф. др Радован Пејановић истакао је да ове установе спроводе друштвено одговорно руковођење и дају велики допринос у креирању и ширењу иновација.