Шанса за праксе или запослења у многобројним ИТ и маркетинг компанијама

Шанса за праксе или запослења у многобројним ИТ и маркетинг компанијама

ПОСЛОВНА САВРШЕНОСТ

Шанса за праксе или запослења у многобројним ИТ и маркетинг компанијама

Могућности плаћене праксе или запослења у ИТ компанијама, дигитал маркетинг компанијама и маркетинг агенцијама

За све информације позовите: 0616648964, 069671084

Шанса за филологе – посао SEO преводиоца


Фирма Пословна савршеност запошљава хонорарне сарадника за позиције: SEO преводилац и SEO менаџер.

Потребно је да имаш одлично знање страног језика, вољу да научиш SEO оптимизацију и посао SEO преводиоца/менаџера је твој.

А тај посао изгледа овако:
радиш било где – јер су рачунар и интернет све што ти треба,
радиш било кад – ти бираш време у току дана које ти највише одговара за рад,
добијаш клијенте и SEO пројекте – без да губиш живце и енергију на то,
зарађујеш високе хонораре – јер SEO преводилаца нема много, а велика је тражња за њима.

Сви који заврше SEO обуку аутоматски улазе у процес селекције – најбољи добијају праксу и могућност хонорарног или сталног запослења.

Постани део дигитал маркетинг тима


Ми смо компанија Пословна изузетност и бавимо се ИТ и дигитал маркетинг услугама последњих 5 година. Сада ширимо тим и трагамо за људима који су вољни да уче и покажу шта знају.

Зато, ако себе видиш у дигитал маркетингу, маркетингу на друштвеним мрежама, PPC оглашавању, прављењу маркетиншких сајтова, графичком дизајну, копирајтингу, оптимизацији сајтова…, овог или лета имаћеш супер прилику да: коначно стекнеш потребна знања и то од дигитал маркетинг стручњака, та знања фино избрусиш на пракси и постанеш део интернет маркетинг тима – код нас или у фирмама са којима имамо сарадњу.

 

Пројекат оспособљавања незапослених лица, младих и лица која хоће да се преквалификују за посао Јуниор Јава програмера.


Учествуј у великом ИТ пројекту наше школе и закорачи у свет програмирања кроз учење најпопуларнијег и најтраженијег програмског језика данас – Jave.


 

Радите у једном од најактуелнијих framework-a и најтраженијих знања на сајтовима и ИТ огласима за запошљавање – Hybernate. Hybernate је главна предност данас при запошљавању на програмерским позицијама.

По завршетку обуке, сви полазници обезбеђују учешће у селекцији за могућност праксе/запослења у најјачој италијанској ИТ компанији. Миx настава УЖИВО – у учионици, али и на даљину путем најпознатије платформе за даљинско учење – Skype.

Прилика за филологе и особе са знањем страних језика – посао WEB маркетинг преводиоца


Фирма Пословна савршеност тражи хонорарне и сталне сарадника за рад на интернет маркетинг пројектима, за домаће и стране клијенте.


У потрази смо за људима који су завршили Филолошки факултет, одлично знају страни језик и који би се, након циљане обуке, прикључили нашем креативном тиму.


Обука покрива област copywritinga.

То је вештина маркетиншко-продајног писања. На wебу и сајтовима има огромну примену: писање садржаја за сајтове, newslettere, рекламе, друштвене мреже, туторијале…

Пословна Савршеност и Bee IT– сарадња која отвара врата почетницима у ИТ-у и програмирању


Заврши шестомесечну обуку за Frontend Developera и добићеш јединствену прилику да постанеш кандидат/киња за јуниорску позицију у Bee IT-ју, брзорастућој ИТ компанији из Новог Сада која се бави eCommerce решењима. Bee IT отвара своја врата и људима других усмерења и нивоа образовања, који су спремни да уче, усвајају знања и који препознају да је за успех неопходан континуирани рад, развоји залагање.