СТРУЧНО ПРЕДАВАЊЕ - "ШУМАДИЈА КАО ЕГЗОТИКА ЗА ФРАНЦУСКЕ ТУРИСТЕ"

СТРУЧНО ПРЕДАВАЊЕ "ШУМАДИЈА КАО ЕГЗОТИКА ЗА ФРАНЦУСКЕ ТУРИСТЕ" гости: др Ана Дукић, професор струковних студија др Мирослав Марковић, професор струковних студија

Start

12. децембар 2023. - 13:00

End

12. децембар 2023. - 14:00

Address

Amfiteatar 1   View map

СТРУЧНО ПРЕДАВАЊЕ
„ШУМАДИЈА КАО ЕГЗОТИКА ЗА ФРАНЦУСКЕ ТУРИСТЕ“

ПОЗИВАМО ВАС НА СТРУЧНО ПРЕДАВАЊЕ
„ШУМАДИЈА КАО ЕГЗОТИКА ЗА ФРАНЦУСКЕ ТУРИСТЕ“
У УТОРАК 12.12.2023. ОД 13:00 ЧАСОВА У АМФИТЕАТРУ 1

Позивамо студенте Академије струковних студија Шумадија у Одсеку Аранђеловац на смеру Менаџмент у туризму и Туристичко пословање, као и све заинтересоване посетиоце на стручно предавање „Шумадија као егзотика за француске туристе“. Гост предавач је господин Ненад Благојевић, аутор „Прича са душом“ и туристичког водича „Најлепша места за одмор у Шумадији“. Више о аутору можете сазнати на следећем линку: https://pricesadusom.com/

Ненад Благојевић је рођен у Београду, а у новинарство је ушао као четрнаестогодишњак уређујући дечју радио-емисију Ђачко доба на Радио Сремчици.

Радио је на бројним радио-станицама (Голф, Звездара, Радио М, Радио С), писао за лајф-стајл магазине Jolie, ИД, Здравље и лепота и Љубав и мода и био запослен у Недељном телеграфу као главни уредник часописа о венчањима Свадба, свадба.

  1. године постаје део тима међународне издавачке куће Адриа медиа Србија, где до 2014. године ради као уредник у недељнику Лиса и објављује више од 1.000 интервјуа и путописних репортажа.

У јесен 2014. покреће сајт Приче са душом, који брзо долази до 100.000 читалаца месечно, а 2018. године оснива фирму Благојевић медиа доо, прву дигиталну агенцију у Србији која се бави органским сторителингом.

Ова фирма ради и на француском тржишту, где нуди туристичке услуге франкофоним туристима који долазе у Србију.

Ненад је завршио Високу туристичку школу, члан је Удружења новинара Србије, Удружења туристичких водича Србије и Међународног удружења франкофоних новинара (L’Union Internationale de la Presse Francophone) са седиштем у Паризу.

Говори српски и француски језик, лиценциран је туристички водич, а до сада је учествовао у продукцији више емисија о Србији и Дунаву за француске телевизије (TV5 MONDE, TVArte, TF1, Tv France 5) и за Радио Луксембург и национални швајцарски радио РТС.

Специјалност му је промоција предузетника и туризма Србије, са акцентом на Шумадији, где се налази Ненадова дедовина и седиште агенције Благојевић медиа доо