Студенти као промотери Аранђеловца

Студенти ВШАР са студијског програма Менаџмент у туризму и угоститељству учествовали су у организацији прославе 1. маја као промотери туристичке понуде општине Аранђеловац. Студенти су заинтересованима представили туристичке дестинације у општини Аранђеловац и околини, што представља почетак пројекта у сарадњи ВШАР и Туристичке организације општине Аранђеловац. Студенти су били распоређени

Start

2. мај 2018. - 00:00

End

Студенти ВШАР са студијског програма Менаџмент у туризму и угоститељству учествовали су у организацији прославе 1. маја као промотери туристичке понуде општине Аранђеловац.

Студенти су заинтересованима представили туристичке дестинације у општини Аранђеловац и околини, што представља почетак пројекта у сарадњи ВШАР и Туристичке организације општине Аранђеловац.

Студенти су били распоређени на две локације. Једна је била на планини Букуља где је организован програм фолклорних друштава, РМП школе плеса и група певача. За оне који су се одлучили да са својим малишанима посете градски трг Аранђеловца и уживају уз програм Дечије установа Дуга, Плесног студија РМП, жонглера и аниматора студенти су такође били на располагању за све информације.Циљ пројеката који подразумевају сарадњу Школе и других привредних субјеката и организација јесте подизање нивоа квалификација студената и стицање неопходног знања и искуства директно у пракси.

Ово је тек први у низу пројеката који су припреми.