У посети Сајму омладинског предузетништва

Привредни форум младих ове зиме припрема пројекат “Пут младог предузетника” са идејом да мотивише, инспирише и подстакне младе у развијању сопственог бизниса. Пројекат се реализује у организацији Министарства омладине и спорта, Америчке агенције за међународни развој, Привредне коморе Србије и Министарства привреде Републике Србије, а његов централни догађај, Сајам омладинског

Start

11. децембар 2017. - 00:00

End

Привредни форум младих ове зиме припрема пројекат “Пут младог предузетника” са идејом да мотивише, инспирише и подстакне младе у развијању сопственог бизниса. Пројекат се реализује у организацији Министарства омладине и спорта, Америчке агенције за међународни развој, Привредне коморе Србије и Министарства привреде Републике Србије, а његов централни догађај, Сајам омладинског предузетништва, биће одржан од 13. до 15. децембра у хотелу Зира у Београду.

 

Тим поводом, студенти Високе школе струковних студија из Аранђеловца, у среду, 13. децембра посетиће сајам на Дан отварања. Посетиоцима ће се обратити Ненад Поповић, министар без портфеља задужен за иновације и технолошки развој; Снежана Клашња, помоћница министра омладине и спорта; Azza El-Abd, директорка мисије USAID-a у Србији; Зоран Мартиновић, директор Националне службе за запошљавање и Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије.

Током трајања Панел дискусије која је најављена за среду, више речи биће о томе, Како конвенционални бизнис одговара савременим захтевима дигиталне ере, како се могу искористити технологије за развој пословања у конвенционалном предузетништву, као и то где се налазе купци.

Посетиоци ће током тродневног Сајма омладинског предузетништва имати прилику да у улози излагача виде преко педесет предузетника, представнике хабова, институција и компанија који ће бити потпуно отворени за питања и недоумице које једна млада особа може имати приликом започињања сопственог бизниса.

Затварање Сајма омладинског предузетиштва најављено је за петак 15. децембар 2017. године у 18 часова, коментарима на студије случаја и проглашењем најбоље.