Важно обавештење

С обзиром на то да јануарски испитни рок у школској 2021/2022. години почиње у понедељак 24. јануара 2022. године, а да је епидемиолошка ситуација на територији Републике Србије забрињавајућа као и у аранђеловачкој општини, извесно је очекивати да ће бити оболелих вирусом и међу стидентима Академије струковних студија Шумадија.

Обавештавају се студенти Одсека Аранђеловац да је потребно је да у складу са ситуацијом, поштујући  законом прописана правила и препоруке министарстава, сви они који су позитивни на присуство вируса у време одржавања пријављених испита, доставе доказ о здравственој ситуацију, предметним професорима код којих су пријавили испите у јануарском испитном року школске 2021/2022. године као и Студентској служби Одсека, како би им било омогућено накнадно заказивање и полагање испита.

Дакле,  потребно је да студент који је из наведених разлога спречен да присуствује испиту који је пријавио, достави доказ о свом здравственом стању (без обзира на то да ли је налаз из државне или приватне здравствене установе), предметном наставнику и Студентској служби која ће, у договору са наставницима заказати накнадно одржавање испита и о томе обавестити студенте.