Организоване посете

All Сарадња студената и привреде Стручне посете Радови студената Признања и награде Издавачка делатност Асистент Сарадник Семинари Професор струковних студија Предавач Догађаји Представљање школе Организоване посете Стручна предавања
мај
20

МЕЂУДРЖАВНА САРАДЊА СА ВИСОКОМ ШКОЛОМ ЗА ТУРИЗАМ И ХОТЕЛИЈЕРСТВО ТРЕБИЊЕ 2023

МЕЂУДРЖАВНА  САРАДЊА СА ВИСОКОМ ШКОЛОМ ЗА ТУРИЗАМ И ХОТЕЛИЈЕРСТВО ТРЕБИЊЕ  Одсек Аранђеловац, Академије струковних студија Шумадија, протекле недеље, биo je домаћин студентима Високе школе за туризам и хотелијерство из Требиња. Том приликом, студенти су имали прилику да присуствују предавањима која се реализују у Одсеку, а уз то и да обиђу знаменитости и природна богатства Аранђеловца […]

By Ivan Mirkovic |
DETAIL
мај
11

МЕЂУДРЖАВНА САРАДЊА СА ВИСОКОМ ШКОЛОМ ЗА ТУРИЗАМ И ХОТЕЛИЈЕРСТВО ТРЕБИЊЕ 2023

МЕЂУДРЖАВНА  САРАДЊА СА ВИСОКОМ ШКОЛОМ ЗА ТУРИЗАМ И ХОТЕЛИЈЕРСТВО ТРЕБИЊЕ  Одсек Аранђеловац Академије струковних студија  Шумадија, остварио је Међудржавну сарадњу са Високом школом за туризам и хотелијерство Требиње, на основу потписаног Споразума о међународној сарадњи високошколских установа. Као пилот пројекат, 15. маја 2023. године,  4 студента прве године студијског програма Менаџмент у туризму Одсека у [...]
By Ivan Mirkovic |
DETAIL
дец
22

У посети Регионалном центру за управљање отпадом “Дубоко“ Ужице

У оквиру извођења стручне праксе и упознавања са важношћу смањења негативних утицаја на животну средину, студенти Високе школе струковних студија у Аранђеловцу обишли су Регионални центар за управљање отпадом “Дубоко” у Ужицу, јер теме које говоре о заштити животне средине и одрживом развоју морају бити приоритет и наћи се у фокусу сваког друштва. Пројекат Дубоко […]

By master |
DETAIL
дец
14

Студенти на свечаном отварању Сајма омладинског предузетништва у Београду

Више од 60 младих предузетника представило је своје идеје на првом Сајму омладинског предузетништва у Београду, који је свечано отворен у среду 13. децембра 2017.године у хотелу “Зира”. Тродневну сајамску свечаност којој су присуствовали студенти Високе школе струковних студија у Аранђеловцу, отворио је председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж, поручивши да су “идеје младих рођене […]

By master |
DETAIL
дец
11

У посети Сајму омладинског предузетништва

Привредни форум младих ове зиме припрема пројекат “Пут младог предузетника” са идејом да мотивише, инспирише и подстакне младе у развијању сопственог бизниса. Пројекат се реализује у организацији Министарства омладине и спорта, Америчке агенције за међународни развој, Привредне коморе Србије и Министарства привреде Републике Србије, а његов централни догађај, Сајам омладинског предузетништва, биће одржан од 13. […]

By master |
DETAIL
дец
04

У посети Народној скупштини Републике Србије

Студијски програми Високе школе струковних студија у Аранђеловцу прилагођени су интересовањима студената и захтевима тржишта, те представљају и идеалну прилику за нови корак у личном развоју. Основни студијски програми креирани су тако да пруже чврсту основу за даљи развој образовања студената у оквиру обавезних предавања и вежби које се у Школи реализују. Управо из тих […]

By master |
DETAIL
нов
24

Посета Опленцу и Винарији Александровић

Менаџмент у туризму и угоститељству јесте савремени студијски програм Високе школе струковних студија у Аранђеловцу, који уз предмете из области менаџмента, организације, предузетништва и економије чине и предмети из области уметности, што га сврстава у најатрактивније студијске програме. Програм представља мултидисциплинарно поље изучавања, које пружа одличну базу знања, те је из тог разлога програм и […]

By master |
DETAIL
нов
24

Посета студената Сајму етно хране и пића у Београду

Студенти смера Технологија хране и гастрономија и Менаџмент у туризму и угоститељству данас су посетили Сајам етно хране и пића у Београду. Сајам представља регионалну смотру прехрамбених производа намењених тржишту, припремљених по традиционалним рецептима, на традиционални начин. Реч је о националним специјалитетима, производима карактеристичним за ужа географска подручја, најчешће ручне израде и од органски гајених […]

By master |
DETAIL